ZONGULDAK / KOZLU - Kozlu 19 Mayıs 100. Yıl Ortaokulu

ESRA ARSLAN - REHBER ÖĞRETMEN

2015 yılında Sakarya Üniversitesi´nden mezun oldu ve mezuniyet sonrası Van/Erçek Mehmetçik İlkokulu/Ortaokulu´nda göreve başladı. 3 yıl sonra Van/Mehmet Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde devam etti. "Kim Psikolojik Danışmanlık Merkezi"nde uzamnlarla gerçekleştirilen farklı ekollerdeki esans analiz etkinliklerine katıldı. O dönemde Dr.Öğr.Üyesi Nevin DÖLEK´ten Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri ve MMPI&Yetişkin Değerlendirme Testleri eğitimlerini tamamladı. Ardından Van/Neşe Erberk Anaokulu´nda 0-6 yaş aralığındaki öğrencilerin bilişsel.duygusal,sosyal becerilerini değerlendirmefırsatı buldu. 2018 Haziran´da Psikoloji İstanbul Nilüfer Devecigil´den Deneyimsel Oyun Terapisi 1. düzey eğitimini tamamladı. 2020-2021 eğitim-öğretim yılı itibariyle okulumuzda çalışmaya devam etmektedir.Çalışmalarını ağırlıklı olarak çocuk,ergen ve ebeveyn danışanlar ile deneyimsel oyun terapisi, kısa süreli çözüm odaklı terapi yaklaşımlarıyla yürütmektedir ve alanında eğitim ve süpervizyonlarına devam etmektedir.