ZONGULDAK / KOZLU - Kozlu 19 Mayıs 100. Yıl Ortaokulu

SELAHATTİN GÜMÜŞTAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

1973 yılında Zonguldak İli Çaycuma İlçesinde doğdu.İlk ve Ortaokulu Saltukova beldesinde  tamamladı.Ortaöğrenimini Zonguldak Teknik ve Endüsri Meslek Lisesi Makine Teknik  bölümünden  mezun olarak tamamladıktan sonra Yüksek Öğrenimini Fırat Üniversitesi Teknik Eğitm Fakültesinde tamamladı.Öğretmenlik mesleğine 1997/1998 Eğitim-Öğretim yılında Trabzon İli Araklı İlçesinde Sınıf Öğretmeni olarak başladı.2002 -2003 eğitim-öğretim yılından  itibaran Zonguldak İlinde görev yapmaktadır.2003 yılından itibaren Merkez Dereköy İlköğretim Okulu ve Karaman İlköğretim okulunda müdür yardımcılğı ve müdür vekilliği görevlerinde bulundu.10 Ekim 2013 tarihi ile 12 Eyül 2021 tarihleri arasında   Zonguldak İlkokulunda  Müdür yardımcısı olarak görev yaptı.  13 Eylül 2021 tarihinde okulumuza Okul Müdürü olarak göreve başladı.Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde İşsağlığı ve Güvenliği alanındaYüksek Lisansını (Tezsiz) 2023 yılında tamamlayan Selahattin GÜMÜŞTAŞ,evli ve 2 çocuk babasıdır.